IMI Echo® Wireless Titreşim İzleme Sistemi

IMI firmasının geliştirdiği ECHO titreşim izleme sistemi günümüz sanayisinde olmazsa olmaz hale gelen kestirimci bakım ve 7/24 izleme için tasarlanmıştır. Kablosuz sensör ve modüller bulunduran bu sistem ile farklı konfigürasyon tiplerine göre çözümler bulunmaktadır. Sensör pazarında dünya lideri olan PCB Piezotronics firmasına bağlı olan IMI, sunduğu ECHO sistemi ile kablo maliyeti istenmeyen ve erişimi zor bölgelerden veri toplama için benzersiz bir çözümdür.



ECHO kablosuz titreşim izleme sayesinde teknik eleman için erişimi zor veya tehlikeli bölgelerden toplayacağınız veriler sensör üzerinde yer alan entegre devre tarafından kablosuz olarak alıcıya iletilmektedir. Alıcı üzerinde yer alan güçlü anten ile veri toplama yüzlerce metre öteden sağlanabilmektedir. Toplanan veri, yazılım aracılığıyla istenilen bir bilgisayarda depolanır. Veriler analiz edilerek raporlar oluşturulur, alarm aşılması durumlarında e-mail ile bildirilir.
Kablosuz titreşim izleme ile 7 gün 24 saat, nerede olursanız olun sisteminizin titreşim seviyeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Rutin titreşim ölçümü almayı ortadan kaldıran bu yerleşik sistem ile işletmenizdeki teknik personeli daha farklı alanlara yönlendirebilirsiniz.

– Kestirimci bakım imkanı (rulman, dişli, motor vb. dönel makinelerdeki hataların tespiti)
– Uzun mesafelere sinyal aktarımı
– 5 yıldan daha uzun ömre sahip sensör pili
– İş gücünün daha verimli kullanımı sağlar
– Pahalı kablo maliyetini ortadan kaldırır
– ODBC formatında veri depolama

Sistem broşürünü indirmek için tıklayınız

Posts created 104

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top