LMS Test.Lab 12 Yenilikler – Environmental Testing


LMS Test.Lab 12 versiyonuyla birlikte Environmental Testing modülünde yer alan yenilikler ;

LMS Test.Lab ile Uydu Yeterlilik Testleri
Verimli, takibi kolay ve güvenli olması gereken kapsamlı uydu testleri ve analizini LMS Test.Lab “full qualification testing” ile en doğru verileri toplayarak çok kısa sürede risksiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. LMS’in bu çözümü ESA – LEAF (Large European Acoustic Facility) tarafından kalite testine tabi tutulmuş olup üstün akustik kontrol performansı sağladığı garanti altına alınmıştır.

MIMO Random ile Gerçeğe En Yakın Testler
Multiple-Input-Multiple-Output closed-loop kontrolü random testler için en zor gerçek koşul şartlarını testlerinizde uygulamanızı sağlıyor. Rectangular control ve RSS Limiting gibi yeni özellikleri ile MIMO testleri birçok alanda kullanılmaktadır.

LMS SCADAS Platformunda Tüm Test Tiplerine Tam Uygunluk

Random, sine ve shock testlerinin yanında LMS SCADAS platformu artık kombine modları ve sine dwell test modunu da destekliyor. Kombine mod sayesinde artık daha spesifik test durumları için eş zamanlı olarak farklı sinyalleri uygulayabilirsiniz. Sine dwell test ise test örneğinizi rezonans frekanslarında kontrollü olarak sarsmanızı sağlayarak aylar sürecek test süresini birkaç güne indiriyor.

LMS Test.Lab 12 Yenilikler – Akustik
LMS Test.Lab 12 Yenilikler – Structures
LMS Test.Lab 12 Yenilikler – Desktop ve General Processing

Posts created 104

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top