Model Tabanlı Sistem Mühendisliği ile Güç Aktarım Organları Kontrol Dizayn Süreci Nasıl Geliştirilebilir?

SIEMENS_LMS_AMESim_banner

Araç üreticileri, günümüzün rekabetçi otomotiv piyasasında yarışta kalabilmek için araç performansı ve verimini optimize edecek mekatronik sistemlere yatırım yapmaktalar.

Model tabanlı sistem mühendisliği ile üreticiler fikir aşamasında olan bir mekatronik tasarımı geliştirerek ileri düzeyde, çok kabiliyetli, düşük maliyetli bir tasarıma dönüştürebilir ve tasarımın değerlendirmesini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir.

Ücretsiz web seminerine katılarak model tabanlı sistem mühendisliğinin simülasyonlarda ve testlerde nasıl kullanılacağını detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Uygulamalı web semineri, model tabanlı sistem mühendisliği yaklaşımının simülasyonlara ve testlere uygulanmasını, tasarımların sınıfında en iyisi olabilmek için endüstrideki önemli noktaların analiz edilmesini, detaylı bir şekilde gösterecektir. Güç aktarım (powertrain) kontrol dizayn sürecine odaklanılan web seminerinde, katılımcılar mekatronik simülasyon sonuçlarının nasıl elde edeceğini öğrenecek, SIEMENS LMS Model tabanlı sistem mühendisliği ile tasarımın geliştirilmesi sürecinde her aşamada karşılaşılabilecek olası durumları keşfedeceklerdir. Ayrıca tasarımlardaki mekanik donanım, kontrol yazılımı ya da transmission kontrol ünitesi (TCU) donanım uygulamaları incelenecektir.
 

How Model-based Systems Engineering Improves Powertrain Controls Design Process 13 Kasım 2014 saat 17:00 TSİ Kayıt

 

Posts created 104

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top