LMS Test.Lab 12 Yenilikler — Desktop ve General Processing

LMS Test.Lab 12 — Desktop ve General Processing

Çalışmanızın verimini maksimum seviyeye çıkarmak için versiyon 12’de eklenen multi-çekirdek ve 64-bit desteği ile artık işlemler çok daha çabuk gerçekleştirilmekte. Ayrıca kullanım kolaylığı sağlayan yeni fonksiyonlar sayesinde LMS Test.Lab ile daha iyi ve gelişmiş uyum sağlayacaksınız.

Çok Çekirdekli Desteği ile Daha Verimli Çalışın
LMS Test.Lab’ın yeni nesil işlemciler için sağladığı bu yenilikle beraber işlemcinizin çekirdek sayısına bağlı olarak tüm işlemlerinizi daha hızlı gerçekleştireceksiniz. Çok çekirdekli işlemci desteği ile ortalama 2.5 kat daha hızlı hesaplama sağlanmaktadır.

64-bit Desteği ile Daha Hızlı Veri İşleme
Bilgisayarınızın çok daha verimli çalışmasını sağlayacak bu yenilik ile belleğinizin (RAM) tümünü kullanabileceksiniz. Kullanılabilecek bellek miktarının artması, örneğin daha detaylı, büyük ve karmaşık modal parçalarla daha stabil çalışmanızı sağlayacak veya yapacağınız “advanced transfer path analysis” işleminizde daha fazla sayıda paralel yol kullanabileceksiniz.

Daha Akıllı Veri Görüntüleme
Yeni zenginleştirilmiş görüntüleme sayesinde ihtiyacınız olan veriye daha kolay ve hızlı şekilde ulaşacak, ayrıca yeni eklenen işlevler ile kullanım kolaylığınız artacaktır. Artık grafiğinizde meydana gelen bir olaya zoomlayabilir, ileri/geri tuşları ile grafik değiştirebilir ve ekranınızı çoklu sayıda grafik ekleyecek şekilde bölebilirsiniz. LMS Test.Lab ayrıca Microsoft Office 2010 ile tam uyumluluğa sahiptir.

Posts created 104

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top